SABRİ ÜLKER İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı; evrensel ve ulusal değerleri benimseyen,akademik başarısı olan, düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili, ruhen ve bedenen sağlıklı, nitelikli bir vatandaş olarak topluma kazandıran,eğitimin her alanında başarıyı yakalamış bilim ve kültür merkezi olarak anılan, Sultangazi İlçesinin lider okulu olmak.

Misyon: Milli değerlerini benimsemiş, evrensel değerlere sahip, kendisi, ailesi ve içerisinde yaşadığı toplumla barışık, farklılıklara saygı duyan, doğru,adil ve demokratik davranan,yeteneklerinin farkına varan,araştıran, eleştiren eleştiriye açık olan,bilimsel düşünen,üreten, eğitime,emeğe değer veren,kendini ifade edebilen, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, ülkenin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına destek olan, çevreye bilim,kültür ve medeniyet taşıyıcısı olacak iyi ahlaklı, kültürlü , çalışkan,çağdaş,yaşam boyu öğrenmeye açık, paylaşımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Lgs Türkiye Birinciliği Kuran-ı Kerim Yarışması İlçe Birinciliği Ezan Okuma Yarışması İlçe Birinciliği Münazara Yarışması İlçe Birinciliği Satranç Yarışması İlçe Birinciliği Küçükler Futbol İlçe Birinciliği Bilgi Yarışması İlçe İkinciliği

Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Servis Bilgisi: Var
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 400
Okulun Sınav Başarı Durumu: %57
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %97
Sportif Etkinlikler: İlçe Yarışmaları Futbol-Basketbol-Karate- Güreş Kursları
Bilimsel Etkinlikler: Zeka Oyunları Atölyesi Robotik Kodlama Atölyesi Beslenme Dostu Okul Projesi
Proje Çalışmaları: Beslenme Dostu Okul Projesi Misafirim Öğretmenim Okuyan 7Ler Aile-Okul Yakınlaşması Tübitak 4006
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus +

WEB - https://sabriulkeriho.meb.k12.tr

Adres - Cebeci Mh. Çanakkale Şehitleri Cd. No82/88 Sultangazi/İstanbul

Yerleşim Yeri - Şehir

Adres - Cebeci Mh. Çanakkale Şehitleri Cd. No82/88 Sultangazi/İstanbul

Ulaşım Cebeci Sultançiftliği Tramvay Durağına 300m, Tüm Cebeci Peronlar Otobüslerinin güzergahında bulunan 1. Cebeci Cad Durağına 200 m uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2KM